De tijd gaat snel en dat betekend dat de eerste week van de Internationale Open Wedstrijd bij schietsportvereniging Op de Korrel te Bemmel er al weer op zit. Inmiddels hebben 135 schutters hun wedstrijd geschoten.
Met wisselende resultaten komen de schutters van de baan af; tevreden en blije gezichten maar ook schutters die een zware wedstrijd geschoten hebben. Het is dan ook zo’n beetje een jaar geleden dat er een dergelijke wedstrijd geschoten kon worden, in verband met alle coronaregels. Dit zorgt in sommige gevallen voor verrassende resultaten.
Gelukkig mag iedereen weer. Jong, oud en in elke mogelijke Op de Korrel discipline (excl. Darts) komen sporters dan ook af op deze 42e IOW in Bemmel, die nog tot en met zaterdag 16 oktober te bezoeken is. En ook facilitair is alles toegankelijk in tegenstelling tot vorig jaar, mits voldaan aan de geldende coronaregels voor het bezoek aan sportkantines.
Een kleine sfeerimpressie is bijgevoegd, door o.a. Frank Streng vastgelegd. Later zal er een link komen naar de volledige foto pagina. Voorlopig uitslagen zijn te vinden onder de link, naast de “LIVE SCORES” (voor uitleg zie hier)
Nog mee doen? Dat kan! Reserveren via de link op de website. Meer informatie is te vinden in het uitnodigingenboekje van de wedstrijd.
Graag tot ziens in Bemmel!

 


Extra kleedruimte

Sportkantine en sportfaciliteiten.