De administratie is bijgewerkt en de definitieve uitslagen kunnen gepresenteerd worden. Het virus COVID-19 heeft er voor gezorgd dat er wederom speciale maatregelen gehanteerd moesten worden. Maar ondanks dat hebben we toch 248 deelnemers in Bemmel mogen ontvangen en daarom kan de vereniging terugkijken naar een goed verlopen en geslaagde wedstrijd.
Dit is grotendeels te wijden aan de inzet van de vrijwilligers, maar zeker ook door het goede meewerken van alle bezoekers. Hier is de vereniging ieder dan ook heel erg dankbaar voor. Een wedstrijd beleef je samen; organisatie, medewerkers, deelnemers en begeleiders.
De wedstrijd van ca. twee weken ving aan met de discipline KleinKaliber Pistool 10m, waarbij het jaarlijkse deelnemersaantal iets in de lift zit. Helaas is dit niet bij elke discipline het geval. De deelname op het onderdeel Kruisboog zwakt iets af, met 13 wedstrijduitslagen ten opzichte van ca. 30 inschrijvingen vóór de corona-periode. We hopen als organisatie dan ook dat dit deelnemersaantal in de toekomst weer zal toenemen.
Het onderdeel “Verenigingsteams” is dit jaar definitief afgeschaft en zal voorlopig niet opnieuw geïntroduceerd worden. Wellicht in de toekomst, als er meer teams wedstrijden op een soort gelijk platform georganiseerd worden, dat er opnieuw naar deze groepsdeelname gekeken gaat worden.
Voor de grote prijzen is het Teilerschieten dit jaar wederom op de lijst gezet. En met een goede deelname! Maar liefst 98 deelnemers lieten hun beste tienen voor de geldprijzen waarderen.
Bij aanvang van de organisatie van deze IOW heeft de commissie besloten om in

elke jeugdklasse prijzen voor de behaalde plaatsen 1, 2 en 3

uit te reiken. Door de sterke geografische spreiding van de deelnemende schutters en de periode waarover die wedstrijd geschoten kon worden, is er echter geen formele prijsuitreiking geweest. De jeugdschutters die op basis van hun resultaten in aanmerking komen voor één van de trofeeën vragen wij daarom met de organisatie contact op te nemen voor het afhalen of de verspreiding hiervan, liefst via email op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Gewonnen waardebonnen zullen worden toegezonden aan alle prijswinnaars en geldbedragen worden overgemaakt.
Wij danken alle deelnemers voor uw sportieve bijdrage en zien iedereen graag terug op onze vereniging, bijvoorbeeld volgend jaar wanneer wij de 43e Internationale Open Wedstrijd hopen te organiseren.
Het nieuwe schietsportseizoen is ingeluid en we hopen dat ieder zijn en haar sport weer met volle motivatie kan en mag beoefenen. Veel succes en plezier in schietsportseizoen 2021-2022.

Alle resultaten en schotbeelden uit de “Live”-viewer blijven beschikbaar via onze website (elders gebruikerstips). Maar daarbij is er natuurlijk het officiële uitslagenboekje opgesteld, te vinden onder de link. Foto's die gemaakt zijn door Frank Streng tijdens alle wedstrijddagen van de IOW2021 zijn te vinden op zijn Flickr pagina. Foto’s van de laatste dag zijn te vinden via de Facebook pagina van Arno Brinkman.

De tijd gaat snel en dat betekend dat de eerste week van de Internationale Open Wedstrijd bij schietsportvereniging Op de Korrel te Bemmel er al weer op zit. Inmiddels hebben 135 schutters hun wedstrijd geschoten.
Met wisselende resultaten komen de schutters van de baan af; tevreden en blije gezichten maar ook schutters die een zware wedstrijd geschoten hebben. Het is dan ook zo’n beetje een jaar geleden dat er een dergelijke wedstrijd geschoten kon worden, in verband met alle coronaregels. Dit zorgt in sommige gevallen voor verrassende resultaten.
Gelukkig mag iedereen weer. Jong, oud en in elke mogelijke Op de Korrel discipline (excl. Darts) komen sporters dan ook af op deze 42e IOW in Bemmel, die nog tot en met zaterdag 16 oktober te bezoeken is. En ook facilitair is alles toegankelijk in tegenstelling tot vorig jaar, mits voldaan aan de geldende coronaregels voor het bezoek aan sportkantines.
Een kleine sfeerimpressie is bijgevoegd, door o.a. Frank Streng vastgelegd. Later zal er een link komen naar de volledige foto pagina. Voorlopig uitslagen zijn te vinden onder de link, naast de “LIVE SCORES” (voor uitleg zie hier)
Nog mee doen? Dat kan! Reserveren via de link op de website. Meer informatie is te vinden in het uitnodigingenboekje van de wedstrijd.
Graag tot ziens in Bemmel!

 

De voorlopige uitslagen van de 41e Internationale Open Wedstrijd zijn te vinden via de onderstaande links en worden per wedstrijddag aangevuld.
Gebruikerstip bij de 'Live' scores: selecteer links boven de klasse. Selecteer vóór de schutter van interesse het sterretje om het schotbeeld te bekijken en deze te vergelijken met anderen. Voor meer details per wedstrijd, selecteer het pijltje rechts boven. Er kan op een schot geklikt worden om de locatie op de kaart te zien, of selecteer een serie om de groep van 10 schoten op de kaart te bekijken. Veel kijkplezier!

Voorlopige uitslagen Internationale Open Wedstrijd 2021
'Live' persoonlijke uitslagen Internationale Open Wedstrijd 2021

Ook meedoen? Informatie is te vinden in het uitnodigingenboekje Reserveringen voor deelname tijdens de 42e Internationale Open Wedstrijd zijn verplicht via de speciale sectie binnen onze website. Een QR-code is voor sportbedrijving niet verplicht, wel voor het gebruik van overige faciliteiten. Wedstrijddata:

zaterdag 2 oktober t/m zaterdag 16 oktober
(m.u.v. 3, 4 en 10 oktober)


Langzaamaan gaat de sportwereld weer open. Stukje bij beetje zijn er steeds meer mogelijkheden en varende op die koers organiseert sv. Op de Korrel in Bemmel vol enthousiasme haar 42e Internationale Open Wedstrijd.
In opvolging van alle landelijke, regionale en vereniging gerelateerde protocollen, zijn wij verheugd U allen te mogen uitnodigen op:

zaterdag 2 oktober t/m zaterdag 16 oktober
(m.u.v. 3, 4 en 10 oktober)

Wegens terloops wijzigende regelgevingen zijn we genoodzaakt een aantal zaken ook in 2021 afwijkend aan te pakken van onze gebruikelijke wedstrijd, zoals de vermindering van het aantal opengestelde schietbanen (8 om 13) en een maximum aantal bezoekers binnen het gebouw. Dit maakt dat er voor gekozen is om zaterdag 2 en dinsdag 5 oktober enkel beschikbaar te houden voor de discipline KKP10mtr, eventueel aangevuld met andere disciplines. Opnieuw wordt er gewerkt met tijdvakken en verplichte reservering via onze website. Echter zal er geen gezamenlijke aanvangs- en eindtijd aangehouden worden, zoals bij officiële wedstrijden veelal het geval is. Meer over dit alles op pagina 8 van ons uitnodigingenboekje.
Het Teilerschieten wordt dit jaar opnieuw opgepakt. Dus er zijn weer geldprijzen te winnen! Is het precisie of geluk? Er waren in ieder geval vele gelukkige winnaars in de afgelopen jaren. Alle inschrijfmogelijkheden vindt U tevens in het uitnodigingenboekje.
De commissie en onze vrijwilligers doen er alles aan om de bezoekende schutter en eventuele begeleiders de ruimte te geven, een leuke wedstrijd te schieten binnen alle aangedragen regels. Wij vragen U echter om hier ook zelf aan bij te dragen. Begin hiermee door U aan te melden via de website en U aan de gestelde protocollen van het RIVM te houden: houdt 1,5m afstand en bij gezondheidsklachten, blijf thuis.

Deze 42e Internationale Open Wedstrijd komt in aanmerking als:
·        KNSA LANDELIJKE JUNIOREN COMPETITIE (link)
·        GRAND PRIX WEDSTRIJD (link)

Tot slot willen wij alle deelnemende schutters succes wensen, met het vooruitzicht op een veilig en sportief bezoek, met een leuke score en een voldaan gevoel.

Alle cijfers weer netjes op een rij gezet en de definitieve uitslagen kunnen gepresenteerd worden. De 41e editie was een heel speciale Internationale Open Wedstrijd, maar niet wegens feestelijkheden als afgelopen jaar bij de 40e. Toch was de aanloop goed en ondanks alle regeltjes was het overgrote deel van de bezoekers blij met de mogelijkheid tot het schieten van deze wedstrijd, net vóór de laatste aanscherping van alle landelijke richtlijnen voor sportverenigingen en wedstrijden.
Het virus COVID-19 heeft er voor gezorgd dat er speciale maatregelen gehanteerd moesten worden. Op basis hiervan en door het virus in het algemeen zijn er zo’n 50 afmeldingen van ingeschreven deelnemers verwerkt. Maar ondanks dat zijn toch 215 deelnemers in Bemmel ontvangen en daarom kan de vereniging terugkijken naar een goed verlopen en geslaagde wedstrijd.
Er zijn veel complimenten van deelnemers binnen gekomen over de gehele organisatie van de wedstrijd. Dit is grotendeels te wijden aan de inzet van de vrijwilligers, maar zeker ook door het goede meewerken van alle bezoekers. Hier is de vereniging ieder dan ook heel erg dankbaar voor. Een wedstrijd beleef je samen; organisatie, medewerkers, deelnemers en begeleiders.
Bij aanvang van de organisatie van deze IOW heeft de commissie besloten om in

elke jeugdklasse prijzen voor de behaalde plaatsen 1, 2 en 3

uit te reiken. Door de sterke geografische spreiding van de deelnemende schutters in combinatie met de huidig geldende maatregelen en adviezen is er echter geen formele prijsuitreiking. De jeugdschutters die op basis van hun resultaten in aanmerking komen voor één van de trofeeën worden daarom gevraagd contact op te nemen voor het afhalen of de verspreiding hiervan, liefst via email op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Gewonnen waardebonnen zullen worden toegezonden aan alle prijswinnaars.
Alle resultaten en schotbeelden uit de “Live”-viewer blijven beschikbaar via onze website (elders gebruikerstips). Maar daarbij is er natuurlijk het officiële uitslagenboekje opgesteld, te vinden onder de link. Foto's die gemaakt zijn door Frank Streng tijdens alle wedstrijddagen van de IOW2020 zijn te vinden op zijn Flickr pagina.

DATA OM TE ONTHOUDEN:

 

29e Pistoolnacht
Start: vrijdag 8 januari 2021, 23:00 uur
Finish: zaterdag 9 januari 2021, 11:00 uur
Info: www.svopdekorrel.nl -> Evenementen -> Internationale Pistoolnacht

 

42e Internationale Open Wedstrijd
7  oktober t/m 16  oktober 2021 (m.u.v. 10 oktober)
Info: www.svopdekorrel.nl -> Evenementen -> Internationale Open Wedstrijd