Zaterdag 13 april stond de KNSA Algemene LedenVergadering 2013 op de agenda, waar wij als vereniging natuurlijk vertegenwoordigd waren. Vele algemene zaken worden besproken, waaronder de nieuwe naam van onze bond; de Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie. Zo ook was daar na vele goede jaren het afscheid van de nu voorgaande voorzitter, dhr. E.K. Greven. Zijn opvolger, dhr. E.W.J. IJzerman, werd door de aanwezige stemgerechtigden benoemd tot de nieuwe voorzitter van onze bond. Wij danken dhr. Greven voor zijn lange periode als bestuurslid van de KNSA, waarin hij meerdere functies bekleed heeft. En vanzelf sprekend wensen wij dhr. IJzerman veel succes bij het uitvoeren van zijn nieuwe functie binnen het KNSA-bestuur.

Na de ALV en de lunchpauze waren er de uitreikingen van de in 2011-2012 nieuw gevestigde Nederlandse Records voor alle bij de KNSA uitgeoefende disciplines. Records kunnen slechts op enkele wedstrijden geschoten worden, zoals bijvoorbeeld tijdens de Nederlandse kampioenschapwedstrijden of tijdens wereld beker wedstrijden. Mandy Mulder van sv. Op de Korrel viel in de prijzen door in voorgaand seizoen een nieuw Nederlands record neer te zetten bij de Luchtgeweer Junioren B Dames, met een wedstrijd + finale score van 491,6 punten. Dit record is geschoten tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Luchtgeweer, tijdens het evenement Schietsport Totaal 2012 te Papendal / Arnhem.

Hierbij een foto met een groot aantal van de schutters die in de prijzen zijn gevallen in het afgelopen seizoen. Van harte gefeliciteerd allemaal en veel succes bij de verdediging van het record of het zetten van een verbetering!


Onderstaand de link naar de foto (wordt in een nieuw venster geopend):

Groepsfoto