Alle cijfers weer netjes op een rij gezet en de definitieve uitslagen kunnen gepresenteerd worden. De 41e editie was een heel speciale Internationale Open Wedstrijd, maar niet wegens feestelijkheden als afgelopen jaar bij de 40e. Toch was de aanloop goed en ondanks alle regeltjes was het overgrote deel van de bezoekers blij met de mogelijkheid tot het schieten van deze wedstrijd, net vóór de laatste aanscherping van alle landelijke richtlijnen voor sportverenigingen en wedstrijden.
Het virus COVID-19 heeft er voor gezorgd dat er speciale maatregelen gehanteerd moesten worden. Op basis hiervan en door het virus in het algemeen zijn er zo’n 50 afmeldingen van ingeschreven deelnemers verwerkt. Maar ondanks dat zijn toch 215 deelnemers in Bemmel ontvangen en daarom kan de vereniging terugkijken naar een goed verlopen en geslaagde wedstrijd.
Er zijn veel complimenten van deelnemers binnen gekomen over de gehele organisatie van de wedstrijd. Dit is grotendeels te wijden aan de inzet van de vrijwilligers, maar zeker ook door het goede meewerken van alle bezoekers. Hier is de vereniging ieder dan ook heel erg dankbaar voor. Een wedstrijd beleef je samen; organisatie, medewerkers, deelnemers en begeleiders.
Bij aanvang van de organisatie van deze IOW heeft de commissie besloten om in

elke jeugdklasse prijzen voor de behaalde plaatsen 1, 2 en 3

uit te reiken. Door de sterke geografische spreiding van de deelnemende schutters in combinatie met de huidig geldende maatregelen en adviezen is er echter geen formele prijsuitreiking. De jeugdschutters die op basis van hun resultaten in aanmerking komen voor één van de trofeeën worden daarom gevraagd contact op te nemen voor het afhalen of de verspreiding hiervan, liefst via email op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Gewonnen waardebonnen zullen worden toegezonden aan alle prijswinnaars.
Alle resultaten en schotbeelden uit de “Live”-viewer blijven beschikbaar via onze website (elders gebruikerstips). Maar daarbij is er natuurlijk het officiële uitslagenboekje opgesteld, te vinden onder de link. Foto's die gemaakt zijn door Frank Streng tijdens alle wedstrijddagen van de IOW2020 zijn te vinden op zijn Flickr pagina.

DATA OM TE ONTHOUDEN:

 

29e Pistoolnacht
Start: vrijdag 8 januari 2021, 23:00 uur
Finish: zaterdag 9 januari 2021, 11:00 uur
Info: www.svopdekorrel.nl -> Evenementen -> Internationale Pistoolnacht

 

42e Internationale Open Wedstrijd
7  oktober t/m 16  oktober 2021 (m.u.v. 10 oktober)
Info: www.svopdekorrel.nl -> Evenementen -> Internationale Open Wedstrijd