De Jeugdcompetitie van de KNSA (Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie) loopt op haar eind en dat betekend dat de Finaledag in aantocht is. Op 2 juni zullen de geplaatste schutters deelnemen voor de prijzen en sv. Op de Korrel te Bemmel mag deze dag wederom in samenwerking met KNSA en de Jeugdcompetitie vrijwilligers organiseren.
Deze finaledag is al meerdere malen bij OdK verschoten en ook dit jaar zal de ondersteuning weer het maximale bieden aan de KNSA, maar zeker aan de jonge deelnemers. Deze dag staat namelijk de toekomst staat namelijk op de baan en de jeugdige deelname moet gekoesterd worden. Dit neemt echter niet weg dat er naar de reglementen gekeken wordt en er zal dan ook een wapen en kledingcontrole zijn. Het is immers een officiële finaledag, maar er zijn voldoende kenners aanwezig die uitleg kunnen geven wanneer wapen of kleding niet geheel aan de eisen voldoen en mee kunnen helpen de wedstrijd zo ontspannen mogelijk aan te kunnen vangen. Zo'n dag is natuurlijk al spannend genoeg!

Het programma is overvol, maar de vrijwilligers zullen alles op alles zetten er voor de deelnemers een leuke dag van te maken. Onderstaand dan ook een indeling van de dag, zoals de finalisten deze vanuit de KNSA thuisgestuurd krijgen. Onder de link is het officiële programma. Er zal geschoten worden op elektronische banen van het merk Intarso, waarvoor kortere wedstrijdtijden gelden dan op "normale" kaartjes. 

Verdere algemene informatie betreffende de KNSA Juniorencompetitie en de ranglijsten voor de verschillende disciplines zijn te vinden op de website van de KNSA. De ranglijsten hebben veel weg van de Ranking, maar dit zijn echter niet de zelfde dus houdt daar rekening mee. Via onderstaande links kan snel naar de betreffende ranglijst gezocht worden.
Sv. Op de Korrel wenst alle jonge finalisten alvast veel succes en belangrijker; veel plezier op deze finaledag!

LGO, Jun-C LPO, Jun-C
LGO, Jun-D LPO, Jun-D
LG, Jun-A-Heren LP, Jun-A-Heren
LG, Jun-A-Dames LP, Jun-A-Dames
LG, Jun-B-Heren LP, Jun-B
LG, Jun-B-Dames  
LG, Jun-C LP, Jun-C