Het zal niemand ontgaan zijn dat per 29-9-2020 herziende landelijke corona regels van kracht zijn. Alle sportkantines blijven voorlopig gesloten, zo ook die van sv. Op de Korrel te Bemmel.
Dit betekend dat er helaas geen drank en snacks verkrijgbaar zijn tijdens de 41e Internationale Open Wedstrijd. Houd hier dan ook rekening mee en zorg voor eigen vocht en voedsel. Blijf volgens de gestelde regels niet langer aanwezig in het verenigingsgebouw dan nodig.
Als extra maatregel van het bestuur wordt iedere bezoeker dringend verzocht binnen het clubgebouw een mondkapje te dragen (met uitzondering op het schietpunt). Mondkapjes worden gratis verstrekt bij binnenkomst wanneer bezoekers geen eigen bij zich hebben.
Het aantal personen binnen het gebouw zal in elk tijdvak ruim onder de 30 blijven, waarmee er aan die nieuw opgelegde regel voldaan wordt. De onderlinge afstand op de banen boven is 2m en op de banen beneden (KKP) zijn schermen aanwezig tussen de schutters.
Publiek is niet toegestaan, dus alleen extra personen mee indien echt nodig (vervoer, begeleider/trainer). En vergeet deze niet aan te melden! Reserveringen voor deelname, begeleiding en bezoek tijdens de 41e Internationale Open Wedstrijd zijn verplicht via de speciale sectie binnen onze website.
En nogmaals, blijf bij gezondheidsklachten thuis.
We hopen dat ondanks alle tijdelijke verder aangescherpte regels, we er toch een geslaagde wedstrijd voor alle ingeschreven deelnemers van kunnen maken.
Voor vragen, mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.