In week 47 werden de Afdelingskampioenschappen KKP 10m in de afdeling Achterhoek-Betuwe verschoten bij sv. Op de Korrel te Bemmel. Als vooraf verwacht was het deelnemersaantal niet extreem hoog, maar toch is het gelukt om twee inschrijvingen van verenigingsteams te realiseren.
Al is de opkomst summier en is er weinig aandacht voor een dergelijke wedstrijd, toch proberen we bij sv. Op de Korrel de wedstrijd een goed en officieel verloop te geven. Met een uitnodigingsboekje, afgezonderde banen voor de deelnemers en een wapen- en kledingkeuring, zijn alle wedstrijdelementen zo goed als mogelijk georganiseerd. Wij zijn dan ook erg dankbaar dat juist dat kleine aantal deelnemers is afgereisd om hun KKP-wedstrijd in Bemmel te komen schieten en hopen dat de wedstrijd naar ieders tevredenheid geschoten is en er wellicht een volgende keer weer gekozen wordt voor het deelnemen aan een KKP- of luchtwedstrijd bij sv. Op de Korrel te Bemmel, als bijvoorbeeld tijdens de Internationale Pistoolnacht 2019 van 4 op 5 januari 2019 of de DK KKP 10m op 12 en 15 maart 2019.
De uitslagen zijn te vinden met een klik op de link en er zijn wat foto's bijgevoegd. Zelf Sinterklaas bleek langs geweest te zijn!