De Finaledag van de Jeugdcompetitie van de KNSA (Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie) is op zaterdag 25 mei verschoten bij sv. Op de Korrel te Bemmel. De geplaatste schutters konden deelnemen voor de prijzen en sv. Op de Korrel te Bemmel mocht deze dag wederom in samenwerking met KNSA en de Jeugdcompetitie vrijwilligers organiseren.
Deze finaledag is al meerdere malen bij OdK verschoten en ook dit jaar heeft de vereniging weer de maximale ondersteuning geboden aan de KNSA, maar zeker aan de jonge deelnemers. Deze dag staat namelijk de toekomst op de baan en de jeugdige deelname moet gekoesterd worden. Dit neemt echter niet weg dat er naar de reglementen gekeken wordt en was dan ook een officiële wapen- en kledingcontrole. Het is immers een officiële finaledag, maar op zo'n dag er zijn voldoende kenners aanwezig die uitleg kunnen geven wanneer wapen of kleding niet geheel aan de eisen voldoen en mee kunnen helpen de wedstrijd zo ontspannen mogelijk aan te kunnen vangen. Voor de deelnemers is zo'n dag natuurlijk al spannend genoeg!

Het programma was weer overvol, maar de vrijwilligers hebben alles op alles gezet er voor de deelnemers een leuke dag van te maken. Het dagprogramma, zoals de finalisten deze vanuit de KNSA ontvangen hadden, was tevens te vinden op de website van de KNSA. Er is geschoten op elektronische banen van het merk Intarso, aangeleverd door Reflex Shooting, waarvoor kortere wedstrijdtijden gelden dan op "normale" kaartjes. 

Verdere algemene informatie betreffende de KNSA Juniorencompetitie en de ranglijsten voor de verschillende disciplines zijn te vinden op de website van de KNSA.

De resultaten van de finaledag zijn allen terug te vinden via de link naar de live scores.

Foto's van Frank Streng zijn te vinden op zijn web omgeving.