De Landelijke Klasse Kampioenschappen Luchtwapens en de Nederlandse Kampioenschappen Teams Luchtpistool en -Geweer staand/opgelegd worden dit seizoen geschoten bij sv. Op de Korrel te Bemmel. 
In een ruime week van vrijdag 3 t/m zaterdag 11 mei kunnen de deelnemers opgegeven worden, waarbij op hemelvaartsdag (9 mei) en de daarop volgende dag de series overdag gepland zijn met starttijden van 10.00 tot 18.00 / 16.00uur.
Klik op de link om naar de inschrijvingen/reserveringen te gaan voor reservering vanaf 1 maart, maar vergeet zeker niet de Team inschrijvingen af te handelen met het daarvoor bestemde formulieren voor Teams. Uiterlijke inzenddatum hiervoor is 14 april aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Gedetailleerde informatie hierover is te vinden in het uitnodigingen / programma boekje: Uitnodiging LKK 2024.

Onderstaand zijn de aanmeldingsformulieren voor de NK Teams te downloaden in Microsoft Word en PDF formaat.
Het gebruik van de Microsoft Word formulieren wordt aangeraden, zodat u rechtstreeks hierop kunt invullen en de gegevens beter overgenomen kunnen worden.
NK teams aanmeldingen (MS Word)
NK teams aanmeldingen (PDF)