Het tragische bericht is bij de vereniging binnen gekomen, dat op vrijdag 9 juni plotseling één van de oudleden van sv. Op de Korrel is overleden. Na op jonge leeftijd in 1978 Nederlands Kampioen te worden op de discipline luchtgeweer Heren onder de vlag van sv. Schaarsbergen, kwam Erich naar Bemmel. Hij is lid geweest bij meerdere verenigingen en was van de begin jaren ’80 tot midden jaren ‘90 lid van sv. Op de Korrel. Vele leden van nu kennen hem, anderen kennen zijn naam.
Hij staat namelijk in de blijvende lijst van Op de Korrel kampioenen. Erich wist in het team hoofdklasse luchtgeweer Nederlands Kampioen te worden in de jaren 1983, ‘86 en ’87. Samen met Ben Huibers, Johan Huibers en Ap van Ingen heeft hij teams gevormd en werd er ook veel en op niveau getraind.
En niet alleen op de schietbaan denkt men terug aan Erich; elke persoon die de verenging betreedt loopt namelijk over zijn werk na de nieuwbouw van de Op de Korrel accommodatie. Erich was namelijk stoffeerder.
Bijgaand dan ook foto’s van weleer, waarbij velen terug kunnen denken aan een mooie tijd. Erich is 59 jaar geworden en laat 7 kinderen en 3 kleinkinderen achter. Veel sterkte gewenst aan zijn familie en vrienden, in deze plotseling moeilijke tijd.

 


Staande het hoofdklasse team; v.l.n.r. Ab v. Ingen, Erich v.d. Linden, Ben Huibers en Johan Huibers, Nederlands Kampioen 1983 in Waddinxveen met 2215 punten. Zittend; Theo Peren 3e in de B-klasse en Ruud Doornenbal 1e reserve van het Hoofdklasse team.


1986 De landskampioenen van 1986 in Almelo. V.l.n.r. Ben Huibers, Johan Huibers, Erich van de Linden.