Na een weekje afsluitingsorganisatie zijn alle cijfers weer netjes op een rij gezet en kunnen de definitieve uitslagen gepresenteerd worden. Het was weer een mooie wedstrijd, met in totaal 338 inschrijvingen.
Spannend was het in meerdere klassen, maar zeker bij de luchtgeweer heren hoofdklasse waar de top 7 binnen 2 punten op 60 schoten van elkaar verwijderd stond. Echter waren deze heren geen partij geweest voor de twee beste dames, met scores van boven de 620 punten. Een andere uitblinker was een "volle bak" score in de Kruisboog Ere-klasse met 200 punten.
Het schieten met 5 persoons gemengde verenigingsteams viel bij de deelnemers ook dit jaar positief, waardoor er een nette inschrijving was. Wij hopen dan ook op een mooie toekomst voor deze team vorm en de mogelijkheden om tijdens meerdere wedstrijden in een gelijk teamverband in te kunnen schrijven.
Bij het Teilerschieten waren er weer mooie geldprijzen, welke zo snel als mogelijk bij de winnaars op de rekening zullen worden bijgeschreven. De overige prijzen zullen zo spoedig mogelijk worden verzonden, waarbij er door de winnaars contact opgenomen kan worden voor de verspreiding van eventuele bokalen.

Het was een lange week voor de vrijwilligers, waarvoor natuurlijk dank voor alle inzet. Veel uren achter de bar, op de baan, in het telbureau, bij de aanmelding en natuurlijk al de voorbereidingen, om de schutters zo goed als mogelijk de kans te geven op een leuke en succesvolle wedstrijd. Ook tijdens de stroomuitval op zaterdag de 6e, bleven de deelnemers rustig in afwachting of zijn op een later moment teruggekomen voor het hervatten van hun wedstrijd. Hartelijk dank voor de begripvolle omgang hierbij!

Het officiële uitslagenboekje is te vinden onder de link en later zal er een link volgen naar een pagina met foto's. Het scoreoverzicht blijft zichtbaar via de website, net als de "Live" schotbeelden. Nogmaals bedankt voor uw aanwezigheid en sportieve inzet en hopelijk tot ziens bij Schietsportvereniging Op de Korrel! 

Aanvulling; De foto's van Frank Streng zijn te vinden via onze Facebookpagina en zijn volledige album onder de link naar zijn Flickr-account