Het nieuwe schietseizoen 2018-2019 is nog niet begonnen, maar de eerste vragen omtrent de Internationale Open Wedstrijd komen al binnen op het verenigings emailadres. Vandaar alvast een klein voorproefje, omdat de vrijwilligers voor de organisatie er toch al mee in touw zijn.

Voor de KNSA-schutters gaat de IOW in 2018 wederom meegeteld worden als Ranking wedstrijd en voor de junioren telt de score mee voor de KNSA Landelijke Junioren Competitie. Daarnaast is er wederom in te schrijven als 5persoons gemengd team, in de disciplines Luchtpistool, Luchtgeweer en Luchtgeweer Opgelegd. En voor de kans-spelers kan er natuurlijk weer meegedaan worden aan het "Teilerschieten".
Meer informatie en een uitnodigingenboekje volgen omstreeks september. Maar er is al wel te reserveren, op het speciale emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..